Ferie og Sygdom

Ferie

I Børnehuset forventes det, at barnet holder minimum 4 ugers ferie hen over et helt år. Deraf forventes det som minimum at der afholdes 14 dages sammenhængende ferie i skole-sommerferie perioden. 

Vi indsamler jeres behov for pasning i diverse ferieperioder og planlagte feriedage er bindende, idet der fastlægges vagtplaner/personale ferie ud fra hvor mange børn der bliver tilmeldt.  


Børn og sygdom

I Børnehuset modtager vi naturligvis ikke syge børn. Ligesom vi også tillader os at ringe jeres barn hjem hvis vi vurderer, at barnet ikke er i stand til at være i institution. En sådan vurdering skabes ikke udelukkende på baggrund af en evt. temperaturmåling, men ud fra barnets generelle trivsel.

Vi følger retningslinjerne og henviser generelt til https://www.sygeboern.dk/ hvis I som forældre selv er i tvivl om hvordan I skal forholde jer ved sygdom.

Vær obs på hvornår barnet igen må komme i institution efter sygdom.


Sygdom ved personale

I Børnehuset Halvrimmen er I som forældre garanteret en tryg pasningsgaranti – også hvis der er personale som er sygemeldt. Det er fordelen ved en integreret institution. Vi dækker hinanden ind i hele huset og i og med at vi er en lille institution, betyder det at alle børn er fortrolige med alle voksne, både det faste personale men også husets afløsere. Derfor kan I som forældre altid trygt aflevere jeres barn i huset.